Casal d'estiu

Grups reduïts

Horari: de 10 a 13h

(servei gratuït 9:45) (opcional de 9:00 a 10:00 – 11€/día) ( 9€ germans i a partir de 5 nens)

Preu: 132€ per setmana (material inclòs) (*)
10dte . als alumnes matriculats i germans

1r torn – del 3 al 7 de juliol

2n torn – del 10 al 14 de juliol

3r torn – del 17 al 21 de juliol

4rt torn – del 24 al 28 de juliol

(*)- En realitzar la inscripció s’ha d’efectuar un ingrés del 50%. Si s’anul·la com a màxim dues setmanes abans del taller només es tornarà la meitat del pagament. L’Estudi pot anul·lar el taller en cas que no s’ompli o per causes alienes, en aquest cas es tornaria la totalitat de la reserva.

Descripció:

Durant el mes de Juliol i Setembre es fan tallers d’art, estan pensats per experimentar i explorar la creativitat a través del dibuix, la pintura i les manualitats. S’intenta que coneguin el màxim de tècniques de dibuix i pintura (grafit, carbonet, pastel, aquarel·la i acrílic) i que treballin amb diferents materials com el fang, filferro, paper maixé…

Els tallers s’ajusten en grups segons l’edat i/o nivell de cada nen/a en un ambient familiar i és un bon moment per als que durant el curs escolar no poden dedicar temps a aquesta activitat.

Combinem el treball de l’estudi amb sortides pel barri per aprendre a dibuixar a l’aire lliure alternant el sketching (apunts ràpids), estudi dels plànols, il·lustració de plantes, etc.

«Tallers creatius per gaudir aprenent»

Reserva la teva plaça